събота, 22 март 2014 г.

Антихриста на път за Мегидо!

Според Библията Антихристът ще се появи преди Второто пришествие и ще измами мнозина с твърдението, че е самият Христос. Мнозина вярват, че това няма да е папата или друг религиозен водач, а самият Сатана в славен образ на ангел, в какъвто според Библията той може да се въплъщава.

Мюсюлманите също вярват в Антихриста, като го наричат ад-Даджал, както и във второто пришествие на Исус, който ще го убие.

Според Библията, антихристът ще се появи и ще сключи 7-годишен договор (завет ) с Израел, но след като минат 3 години и половина той ще наруши завета, ще влезе във възстановения Трети Соломонов храм и ще се обяви за бог (Данаил 9:27 , 2-ро Солунци 2:4). Той ще изиска всеки един човек на Земята да носи неговия белег на дясната ръка или на челото си, и който няма този белег, няма да може да купува или продава, но който го приеме, ще отиде в ада за цяла вечност (Откровение 13:16-17 , 14:9-11). Антихристът ще преследва и обезглавява христяните.

Кредитните карти са белега на Антихриста!

От май 2014 в цяла Европа всички новородени ще бъдат задължени да им се имплантира подкожен микрочип, който ще се въведе в държавните болници. Mикрочипът е микросхема, която ще се намира в подкожната тъкан. Микрочиповете са с размерите на оризово зърно и са базирани на пасивната технология НВО (NWO).

Много страни вече са въвели микрочип при ваксинация. Такъв микрочип съдържа информация за едно лице, а схемите от ново поколение GPS вътре в чипа могат да открият човека носител на микрочипа с точност до 5 метра. Микрочипът ще бъде свързан директно към спътник, който ще управлява включените към него устройства.Taкъв микрочип всеки желаещ може да имплантира за себе си или децата си безплатно, независимо от датата на раждане, след като попълни формуляр. В отдела, за съществуването на който научаваме за първи път - КККН, Консултативния комитет по контрол над населението, са взели предвид възможността за имплантиране на всички граждани, родени преди тази дата. Въвеждане на чипа ще бъде напълно безболезнено, защото ще се имплантира под кожата на левия лакът

Армагедон (на гръцки: αρμαγεδδων) според Библията е последната битка между Господ и Сатаната. На земята Сатаната ще бъде познат като "Звяра" или "Антихриста", за когото се споменава в Откровение на Йоан, където са описани и въпросните събития. Освен с библейското си значение, думата армагедон днес обозначава и апокалиптична катастрофа, която би довела до края на света. Названието произлиза от иврит - ודיגמ רה (Хар Мегидо), което означава "хълмът Мегидо".

Според някои вярвяния Армагедон е денят когато земята и всички живи същества ще изчезнат.

В много други религии съществуват вярвания за подобни не случили се битки в невъобразим мащаб, например Рагнарьок в Скандинавската митология.

Събития, които са описани:

(Южния и Северния цар) "И южният цар ще се разсвирепее, и като излезе ще се бие с него - със северния цар, който ще опълчи едно голямо множество; и множеството ще се предаде в неговата ръка." (Даниел 11:11) Изпитания "Дори някои от разумните ще паднат, за да бъдат опитани, та да се очистят и да се избелят, до края на времето; защото и то ще стане в определеното време." (Даниел 11:35) Северният цар се възгордява и възвеличава над боговете "И царят ще действа според волята си, ще се надигне и ще се възвеличи над всякакъв бог, и ще говори чудесно надменно против Бога на боговете; и ще благоденства, додето се изчерпи негодуванието; защото определеното ще се изпълни." (11:36) "И няма да зачита боговете на бащите си, нито обичната на жените богиня, нито ще зачита никакъв бог; защото ще направи себе си на по-велик от всички тях." (11:37) Северният цар събера Северна Конфедерация от няколко народа Армагедон - Лоялните на антихриста армии се събират за да нападнат Израел Тогава ще дойде Господ, който ще воюва с тези нации (Захария 14:3-4) Страшен съд, антихриста е победен и хвърлен в огненото езеро.

Мегидо е в Сирия! Антихриста който беше посрещнат едва ли не като Христос при избирането му, за първи Чернокож Президент на САЩ стъпва в дълбоки води!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...