понеделник, 17 март 2014 г.

САЩ - Русия рунд две...

Така да си дойдем на думата, относно санкциите на "демократичните" държави спрямо Русия, в отговор на анексирането на Крим.

Да си зададем първо въпроса, кой ще е Големият губещ?

Мога да ви кажа ( напиша ) от раз, големият губещ ще е Финансовата борса в САЩ, очаквайте координирана атака от най-големият кредитор на САЩ (Китай) и руските олигарси, не забравяйте, те преди всичко са Руснаци, те са назначени като олигарси ( отговора се крие в значението на думата Олигарх ) .
Та атаката ще бъде координирана и ще се използват фондовата борса в Токио, както и Лондонското сити, все пак там са стъпили руснаците, това е техният Плацдарм при финансова война.
Очаквайте вдигане цената на външните облигации на САЩ, вдигане курса на долара, както и лирата, в добавка и еврото ще стане скъпо, защо ли...
Русия и Китай разполагат със свободни ресурси ( доларови хартийки ) , с които имат възможноста да вдигнат цената на Обликационият дълг на САЩ, което пък ще докара самите американци до положение, да бръкнат в Златния резерв. Мога да добавя само, че за 2012 година добива на злато в Русия е над 200 тона, това само за година и само злато!

Ще се запитате защо Китай ще играе кобина с руснаците?

Китай е най-голямата икономика в Света, на нея и трябват ресурси, суровини и храна, до скоро имаха сключен 50 годишен договор с Украйна, за наем на земеделска земя, договора пропадна калто и храната от земята. Кой е най-наблизо със суровини, храна и много земя за обработка, на самите китайци им е много ясен отговора, до сега заобикаляха зависимоста си от Русия, но в момента нямат изход, ако межелаят естествено итяхната икономика, да рухне на принципа н скъчените съдове ( неплатежоспособен кредитополучател, води до фалит на кредитор ) .
Не вярвам след всичко случило се до сега, занапред някой да вярва вече на хартиен долар, ще се търси разплащане в неговият златен еквавивалент. Кой има златото се пита в задачата?

В добавка на всичко написано до тук, само да вметна за един изчезнал самолет, в неговото търсене участват много държави, само пт Русия мълчание по въпроса, даже не вземат отношение за съпричастност, пълна тамнина! Който има технологията да накара един самолет да изчезне, той владее света...

И да не забравяме в Русия под опеата на Путин се намира Едуарт Сноудън,дали пък от него мяма да излезе още нещо...?

Въобще САЩ като цяло, този път действат доста хаотично, ме са предполагали, за ответната реакция на Русия, този път неси рязчетоха силите, докато Путин се е готвил, за този момент с години, просто е чакал удобен случай, да пусне плана си в действие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...