вторник, 5 август 2014 г.

Нов Световен Ред!

Нов Световен Ред! Над тези 14 букви изречени от Джордж Буш Младши!

Ще Ви предложа Нов прочит! За някои поклонници на САЩ и американската мечта, новият прочит ще им се стори кощунствен и трудно смилаем! Но за да е Нов Световен Ред, кое трябва да е първото за да е тунинговано?

Първото е да смени Господаря! Когато говорим или пишем за Господар, кой беше господар до преди има няма 6 години? С ръка на сърцето ще призная САЩ! Да си влезем в думата САЩ - Господар - Смяна ...

На всички е ясно Илюминатите имат дългосрочна перспектива, те не мислят от днес за утре, при тях нещата винаги са за 100 години напред! Та защо избраха, опааа назначиха Обама за Президент, ми защото е лесно манипулируем, нарцистично и самовлюбен в себе си човек ( същото важи и за нашият Президент Плевналиев ) ! Та такива хора са лесно управляеми, те прокарват интереси в дългосрочен план! Казват лесно смилаеми думи сега, които масата от хората желаят да чуят, но зад думите и делата има огромна разлика!

Какви са думите? Русия е Враг номер едно! И на единия и другия ПреЦидент! Какво обаче се случва и на кого са заложили Илюминатите в дългосрочен план! Е тука вече е изненадата за всички четящи до сега! Новият прочит наистина е за НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Това го знаят дори и западните политици, които плахо се опитват, да се задържат над вълната и да не потънат! На кого за са заложили Илюминатите, в дългосрочен план? Отговора на въпроса е в самият въпрос! От какво имат нужда Илюминатите? Власт. А в какво се припознава властта в днешно време? Не бързайте да отговаряте! Всички ще напишете ПАРИТЕ са Власт!

НЕ в днешно време парите са само даденост, но не и Власт! В днешно време Властта са ресурсите, ресурсите вече създават блага, от тях идват парите! Та коя държава има събрано на едно място, петрол, газ, злато, диаманти, въглища, и не на последно място дървен материал?

Илюминатите за съжаление на Плевналиев, са избрали Путин за водач, на Новият Световен Ред, така рекламиран от Джордж Буш Младши! Вярно голям ужас за новият прочит, но това е действителността, свалете си розовите очила дами и господа!

P.P. Апропо знайте под секрет, че скоро ще има "нашествие" на Руски умиротворителни сили в Източна  Украйна! Отново с намигването на Илюминатите!

11 коментара:

  1. Е има нещо такова;) И НЕслучайно-"старите планове" за новиОт ред бяха меко казано побъркани И абсолютно неприложими на практика.Идеята за превръщането на планетата в един гигански концентрационен лагер тип ComuNazi ГУЛАГ....Ами като искаш Власт триабва да знаеш как да БАЛАНСИРАШ системата,а не да я размяташ в някакви фантасмагорични извращения..

    ОтговорИзтриване
  2. Парите отдавна са една от стоките- но най-печелившата , защото се "произвежда " за секунди на компютрите. Истинският агент на обмена на вещество и енергия, е информацията . Илюминатите имат информация , затова имат пари и всичко останало Но и те страдат от зависимост -(алчност) Не могат да се спрат да произвеждат пари, а излишъкът им води до финансови кризи.Световният жандарм САЩ не може да се откаже от лекия живот на гърба на човечеството .и ето ти огромен трилионен дълг Оръжията остаряват, трябва да се използват в нова голяма война -както обикновено- в Европа, за да се заличи и забрави дълга. Наш Боко искаше да предизвика банкова паника в България-за да услужи на олигарсите, които са в неговата група. Ако ние всички имаме достоверна информация- ще вземем печеливше решение, ако нямаме -най-вероятно отново ще загубим.

    ОтговорИзтриване
  3. Как ви завиждам на мозачетата.

    ОтговорИзтриване
  4. Има логика в това ,което казваш ,но ми е трудно да повярвам.Добре тогава , защо в такъв случай Путин наскоро се изказа против нов световен ред? А и не е ли възможно да им се провалят плановете , все пак и те са хора и не са безгрешни?

    ОтговорИзтриване
  5. Руснаците винаги са били против новия световен ред.Както казваш не им са нужни пари,а ресурси.Русия винаги е имала ресурси, на нея и трябват нови технологии.Имаики ресурси и технологии защо и е нов световен ред, нужни и са пазари, а илюминатите са неадекватна останка от минали епохи.

    ОтговорИзтриване
  6. ...грешка си,за да си властен,трябват ПАРИ,,а парите отдавна не идват само от ресурси,,,повечето пари въртящи се в световната икономика,са ВИРТУАЛНИ,,,

    ОтговорИзтриване
  7. Това за NWO не бяха ли думи на Буш старши?

    ОтговорИзтриване
  8. Абсолютни глупости на болен русофилски мозък!

    ОтговорИзтриване
  9. те на са господ-ари, защото не са наместници на Господ, а властелини -наместници на дяволи и сатани

    ОтговорИзтриване
  10. Am да това е верно , ама много верно . Познаваме и виждаме всички КуКЛи , но защо не знаем кой е истинския Кукловод Кой е той КОЙ . Макар да знаеме кои седят на масите , но кой ги Управлява тях . От къде Е , Какъв е , що е този Изрод който не дава покой от Древни времена . Има еДИН или нещо от когото ги е страх всичките

    ОтговорИзтриване
  11. НЕ, ТОВА НЕ Е ВЯРНО

    ОтговорИзтриване

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...