вторник, 29 март 2016 г.

Делата на антихриста в България!



Ще кажете, за какво му е на антихриста, да се занимава с толкова малка държава като България, че да води някакви си дела и мероприятия на наша Територия!

Да антихриста в личен план нищо не прави, той си има следовници, които изпълнява неговите нареждания и прокарват, неговите интереси и желания!

Апокалипсисът вече е в ход – тези, които имат очи и уши за да видят и чуят вече го знаят.
Кой ще оцелее в това, което идва, ще се определи от защитите, вплетени в ДНК, а не от подземни бази и антигравитационни технологии.

Добрата вест за нас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово, светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК. Интересно е кои ще успеят, да достигнат до там, че да успеят, да се свържат с тези високо енергезиращи фактори. Със сигурност ще останат семплите хора, с опростен начин на живот и мислене, но не простите, а само най – добрите!
Няма да се стигне до пълно изчезване на българите!

Ето тук се намесва антихриста!

Енергийно контролиране на човечеството, дори на ниво тяло и съзнание!

Дрехите съдържащи изкуствени влакна – все деривати на петрола – променят електромагнитното излъчване и дори метаболизма на човека. Същото важи и за PVC – дограмите, стириопорните изолации, пластмасовите бутилки, прибори за хранене и други.

Замисляли ли сте се някога, защо е тази държавна политика на „Безплатно“ саниране за енергийна ефективност?

Защо Правителство, Банки и Лихвари са загрижени, за топлината и семейния ви уют...

Безплатен обят НЯМА! Правилния термин е енергийна Неефективност. Тялото ви е затруднено в обмяната на енергия с Вселената, когато в непосредствена близост до него има такова насищане с въглеводородна тъкан.

Кой според вас въведе стириопора?
Това е световно известната корпорация „BSF”. В публичното пространство често името е предхождано от „германска“, но правилният израз е Илюминатска.
Ще се изненадате ли, ако разберете, че тя има дял от близо една четвърт от съществуващия и до днес концерн „IG Farben”. Същият този, който произвеждаше газ за камерите на смъртта на евреите, заедно със задатлантическите си дружки „Standart oil”.

Между другото дъщерната на „Standart oil” - „Корпорация Шеврон“ има желание да се намеси в региона, този път за добив на Шистов газ и Петрол!

Да добавим и последния писък на Модата.
Въвеждане на пръстов отпечатък за лечение в България!
Не е никак случайно това искане, не е за да се прави икономия в Здравеопазването! Създава се база с данни за проследяване на българското ДНК, както и по-нататъшно „Успешно лечение“ на индивида!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...