неделя, 27 март 2016 г.

Контролирания хаос на Антихриста!


Защо Антихриста и защо контролиран?

Ще започна с няколко цитат!

„И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовият образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.” (Откр. 13:15-17).

Преди дни с една позната, която в момента живее във Великобритания, говорихме по въпроса! Та там в момента върви рекламна кампания, в която има Томбола за 15 000 от новородените деца през годината, на които да се имплантира чип! Като държавата се задължава Финансово, в издръжката на детето до 18 годишна възраст! Та това е първата крачка, към налагането на носенето на Белега на Антихриста!

Чрез неговото имплантиране, човека губи Душата! Това е крачка към създаване на Общество от машини! Машини без Душа и право на мнение!

Сега друг цитат!

„Деца мои, последният час е и точно както сте чули, че идва антихристът, така вече са се появили много антихристи — по това знаем, че е последният час. Те излязоха от нас, но не бяха като нас ... Кой е лъжецът, ако не онзи, който отрича, че Исус е Христос? Това е антихристът, онзи, който отрича Бащата и Сина.“ ( 1 Йоан 2:18, 19, 22 )


Какво научаваме от написаното? Йоан е говорел за „много антихристи , което показва, че антихристът не представлява една личност, а е събирателен израз. Хората и организациите, съставящи антихриста, разпространяващи лъжи, страх, отричане, че Исус е Христос, или Месията ( много документални филми, дали е съществувал ) !

Ключовата дума е СТРАХ!

Чрез насаждането на страха, антихриста насажда неговият РЕД! Атентатите са инструмента в прокарването на неговите идеи!

Както написах по-горе крайната цел е Чипиране на населението и носенето на Белега на Сатаната!

Прокарването на идеите върви по план!

Зная много хора ще ме упрекнат в предубеденост, но ще го напиша съвсем отговорно!

САЩ, ЕС и НАТО не се борят с тероризма!
Те създават тероризъм!
Защо констатирам това?

Запитайте се от къде идва терора в днешни дни?

Аз ще го напиша отново Ислямския Свят!
Защо идва от там и каква е причината?

Кой създаде ваакум за да се създаде Ислямска Държава, кой създаде Ал кайда? Спомнете си намесата на САЩ в Ирак, където пожелаха да насаждат западна демокрация, Афганистан, Либия и др.

Та Кой отвори кутията на Пандора?

Ще завърша с това, Исус Христос посъветвал своите последователи: „Бъдете нащтрек относно лъжливите пророци, които идват при вас в овча кожа, но от вътре са хищни вълци.“ ( матей 7:15 ) Подобно на това апостол павел предупредил христианите в Солун: „Нека никой не ви заблуждава, по никакъв начин, защото този ден ( денят на Йехова ) няма да дойде, преди да дойде отстъпничеството и преди да стане явен човекът на беззаконието, синът на унищожението.“ ( 2 Солунци 2:3 )

Та Контролирания хаос и Терора по Света са, в ход и по план!

1 коментар:

  1. Съгласен с някой от тезите че САЩ и ЕС са инструменти на антихриста,който ще е конкретна личност,месията който очакват евреите...винаги когато тълкуваме Библията трябва да ползваме църковното светоотческо учение за да не изпадаме в някой заблуди като в горния текст

    ОтговорИзтриване

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...