неделя, 29 януари 2017 г.

Czterej Pancerni I Pies / Четиримата танкисти и кучето (1966-1970)



Всички епизоди на филма може да гледате Онлайн!
Както следва!



Режисьор: Конрад Налески

В ролите: Роман Вилхелми, Францишек Печка, Януш Гайос, Влодзимеж Прес и други




Държава: Полша

Година : 1966-1970

Времетраене: 55 мин./епизод

Жанр: Военен, Приключенски


Попадайки във всевъзможни ситуации, екипажът на танка Руди и немската овчарка Шарик винаги намират изход с чест и искрен смях. Невероятните приключения няма да Ви оставят равнодушни нито за миг. Дружба, изключителен хумор, мелодраматична история и романтична любов – всичко това събрано в „Четиримата танкисти и кучето“.

Четиримата танкисти и кучето е телевизионен сериал, излъчван от 1966 до 1970 година, направен по едноименната книга на Януш Пржимановски. Състои се от 21 епизода, разделени в 3 сезона като всеки епизод трае 55 минути. Действието се развива по време на Втората световна война, 1944-1945 година и се разказва за екипажа на танк Т-34 от Първа полска армия и за тяхното куче - немска овчарка на име Шарик (на руски означава малка топка, а на полски е близко до думата сив). Екипажът се състои от четири човека плюс кучето. Той е с младежка насоченост и до 1989 година се прожектира всяка година в Полша.





Приятно гледане от: galivlad 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...