събота, 14 януари 2017 г.

Хибридни Войни или Нова Надежда...?

Напоследък получавам много питания, от непознати хора на лични съобщения, дали във ФейЦбука, дали по електронна поща и каквито начини има изобщо!

Въпроси за Живота, ДА въпросите за живота, зададени от вече живи хора, ме карат да се радвам!

Човеците Вече не са Зомбита, те се събуждат, дори 25 кадър вече не действа и се сещам как започва един много хубав филм, а и една много хубава за мен Книга "Властелина на Пръстена"!

Цитат: ""Светът е променен. Усещам го във водите. Усещам го в земята. 
Долавям го във въздуха. Онова, що беше, е изгубено навеки. Защото няма живи, които да го помнят. " край на цитата!

Да Човеците се Променят, в това спор мисля Никой даже не се наема да води!

Защо заглавието е "Хибридни Войни или Нова надежда" ?

Ами лесно за обяснение! 

За някои мастити и вкоренили се в обществото, както и установили техния си ред на Обществото, това е Хибридна Война! Да същите тези които управляват Света в Момента, не ги устройва!

Новата Надежда която предстои!

За да не съм Голословен, хората които следят Творчеството ми, трябва да са прочели...

Нов Световен Ред! Писано е дата вторник, 5 август 2014 г

Ако съпоставите времето тогава - сега, мисля Никой вече няма да спори, че се налага и върви прокарването му, макар че коментарите тогава, са били доста негативни към мен, така де има съвети дори да се лекувам!

Нарочно вкарвам хронология, за да се вникне в това което предстои, дори ще вкарвам още мои цитати от миналото.

Хората които следят коментарите ми, както и статусите ми, са запознати и знаят, че предимно давам Съвети, грубия език и грубите думи са чужди за мен, не че не не ги използвам, но не това е начина, грубите думи, както обидите, са за Слабите да Аз също понякога съм слаб, всеки един е бил, или в момента е Слаб, в това няма нищо страшно и лошо! Когато човек е Слаб тогава започва да гледа към Небето и започва да призовава Своя Истински Господар! Не този Падналия на Земята а Истинския на Небето!

Ето тук започва и вече се усеща промяната! Падналия - Деница неговото Царство загива, а Дракона е страшен, когато е заплашен!


Цитат: " 2 Януари 2017 г. Тези дни Един Дракон (Рептил) , ще бъде прободен в сърцето" край на цитата.

ДА Дракона вече е прободен, въпрос на време е да се обяви по Новините! Загубата за Някои ще е катастрофална, защото ще загубят Водача, назначен от Деница!

Къде е България в цялата тази ситуация...?

Цитат: " 27 Ноември 2015 г.
Бойко Борисов ходи до Китай! Договаря Строителство на магистрали, тунели, Атомни реактори, даже не един! Но не щеш ли на заминаване, некакъФ китайски полицай, не го "разпознал"! Преджобил го на Летището като "Дребен Мошеник" , даже му вземал ножичката за нокти, запалката и "веселите бонбони" за из път! Явно НЯКОЙ в Китай, му дава ЗНАК извън ПРОТОКОЛА! Началника не е в САЩ, Нито в Русия, до където търси всячески достъп! ТОЙ е в България!" край на цитата.

Да Борисов ходи обикаля, телефонни разговори с Путин провежда, но отговора е бил винаги един единствен!

"Господаря е в България"

Путин е само Човека който прокарва Новият Световен Ред! Той е само Служител!

За да не съм отново голословен, ще добавя още един линк за четене!

Политиката не е Мачле в Квартала!  Дата на списване вторник, 13 септември 2016 г.

Когато е писано Грабя Еднолично Република България нямаха, обявен кандидат за Президент, а цитата с който съм започнал е от 18 Май 2016, тогава пък даже и БСП, нямаха посочен кандидат!

Там в написаното отново давам съвет, че е време Борисов да се пенсионира! Съвет давам, но слуша ли ме някой...?

"Живели някога един богат и един беден човек. Бедният човек трябвало да носи богатия на гърба си. Те ходели заедно навсякъде - нагоре по хълма, и надолу в долината. Срещали кого ли не - и Ротшилдовци, и Рокфелеровци, и о’ Райли. Бедният си спял в картонения свят, построен от богатия, богатият си спял в блестящия хотел, построен от бедния. Но всяка сутрин едно и също слънце светело в лицето на богатия и прежуряло над задника на бедния.
Богатият впил токчетата си във врата на бедния, за да се чувства по-удобно. Бедният загърнал гърдите си с краката на богатия, за да се защити.
И когато зърнели те нещо ценно или полезно по пътя си из света - храна, бижута, масло, богатства, минерали или риба, богатият учтиво му предлагал:
“Хей, защо не вземеш от това, а аз ще го нося вместо тебе?"

Да Борисов след изборите, още веднъж ще се опита, да яхне Бедняка! ДА голямо рамо ще му ударят, така наречените "Патриоти" , както и Марешки! 

Но отново Съвет! 

Това със даването, на почва за действие на Сорос, тук в България, няма да мине ( Сорос се изнася от САЩ, и търси друга държава, да се установи )

Това яхване ще трае, точно словом и цифром ТРИ / 3 МЕСЕЦА!

След това ни Борисов, ни "Патриоти" ни Марешки и псевдо Неолиберали, ще останат!

Аз Зная, Мога и Умея!






2 коментара:

  1. Здрасти Галине,

    От различни публикации преди време, останах с впечатление, че след изборите на 26 март ще имаме жена министър председател - Корнелия Нинова.

    Какво се промени, че сега допускаш това, цитирам те:

    Да Борисов след изборите, още веднъж ще се опита, да яхне Бедняка! ДА голямо рамо ще му ударят, така наречените "Патриоти" , както и Марешки!
    Това яхване ще трае, точно словом и цифром ТРИ / 3 МЕСЕЦА!

    Това означава ли, че ще има още едни предсрочни избори по-късно през лятото?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ДА така е! Тази година България ще има, Министър Председател - Жена! Но Борисов НЯМА да се даде лесно, ще се опита отново да яхне бедняка! Но язденето ще продължи, точно 3 месеца!

      Изтриване

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...