четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Москва не Вярва на сълзи! Или как се губи Първия Милиард...!



Ще започна с една статия от Сайта Афера !

 "НЮЛАНД УВЕДОМИЛА БОРИСОВ, ЧЕ USA СЛУЖБИТЕ СА ОТКРИЛИ 450 МЛН. ДОЛАРА В БАНКА В САУДИТСКА АРАБИЯ НА ИЗВЕСТЕН БГ-УПРАВЛЕНЕЦ И НЕГОВ СЪРАТНИК С ТУРСКИ ПРЯКОР. ФЕДЕРАЛЕН СЪДИЯ Е РАЗПОРЕДИЛ КОНФИСКАЦИЯ НА ПАРИТЕ.!

Едни гадове и негодници разправят, че при последното си посещение в София преди две седмици помощник държавният секретар на Съединените щати по въпросите на Европа и Евразия Виктория Нюланд е уведомила премиерът Бойко Методиев Борисов, че американските спец-служби са открили 450 млн, долара в банка в Саудитска Арабия, принадлежащи на известен български управленец и негов съратник с турски прякор.

Според разпространявания слух, след доклад на службите, придружен със съответните документи и по искане на отдел “Конфискация на имущество и пране на пари” в Министерство на правосъдието, федерален съдия е разпоредил конфискация на парите на основание Наказателния кодекс на САЩ, глава 46 “Гражданска конфискация”, която освен процесуалните правила съдържа списък, макар и не изчерпателен, относно нарушенията, при които може да се извърши конфискация на имущество: пране на пари, трафик на оръжие, наркотици, подкуп, застрашаване сигурността на страната, отнасящи се до измама на федерална програма, с неверни данни, укриване на активи от доверител или синдик на застрахована финансова институция, пощенска измама или измама с парични преводи, фалшифициране на пари, предмети, финансови книжа и др.,документи измами, контрабанда, нарушения, свързани с банкови, застрахователни и кредитни институции, тероризъм, както и подготовка за извършване на тези престъпления.
Предмет на конфискация в САЩ е както имуществото, придобито в резултат на престъпна дейност, така и имущество, което е било използвано за извършване на престъпление. На конфискация подлежи и имущество, което по-късно е трансформирано, продадено или прехвърлено на трето лице. Тези разпоредби се съдържат в Закона за наказателната конфискация, но се отнасят и до гражданската конфискация.
Тъй като ответник в конфискацията е самото имущество, предмет на или придобито в резултат на извършено престъпление, то съдът е издал заповедта за конфискация in rem, т.е. по отношение на самото имущество, като лицата, титуляри на съответната банкова сметка, не се уведомяват.
Същите гадове и негодници твърдят, че поради тази особеност на процедурата, помощник държавният секретар е информирал премиера за тази конкретна конфискация, за да не се чудят въпросните българските граждани къде са им парите и да си знаят, че няма шанс да ги имат отново.
И за последно, пак тези гадове и негодници приказват, че липсата на тези пари е една от причините за течащото преразпределение на милионни обществени поръчки – имало голяма дупка за запушване!
Аман от гадове и негодници!

Иван Петров
Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998-2005/ "

Защо заглавието е Москва не Вярва на Сълзи...?

Та сега малко Пред История, за да се развие случката до тук!

Преди да пристигне в София, Виктория Нюланд беше на спешно посещение в Калининград, като неистово настояваше за лична среща с Президента на Руската Федерация Владимир Путин!

Икономиката на САЩ е на прага на нещо по-страшно от Великата депресия, тя боледува от Хемофилия и няма спасение!
Или трябва да девалвира Долара, което е немислимо за Администрацията на САЩ, в година когато се провеждат избори за Президент, или да продължат по спиралата на заемите!

Ключа тук е, че няма вече хора, които да вярват в Долара, за да инвестират в него, като закупят Облигации издавани от САЩ! Затова им беше нужен Путин, да покаже че може да се вярва все още в Долара и икономиката на САЩ, като инвестира пари на Руската федерация в Облигации на САЩ!

ДА на Света му трябва сигнал, на инвеститорите също!
Имаше слухове, че при срещата си в Калининград с представителя на Путин ( Владислав Сурков ) , Нюланд на висок глас е споделяла, че Путин не си държал на думата!

Тогава на госпожата е дадена една сметка, в Саудитска Арабия, сумата съвпада с тази от статията на Афера!

Версията на Русия, пари от продадено оръжие за ДАЕШ! 
Което позволява да се задейства законодателството на САЩ и да се конфискуват парите!

След като е изпълнено желанието на Русия, за конфискация на парите, дошли от терористи...!

Вчера беше обявено, че Русия е закупила Облигации издадени от САЩ, за сумата от 10 Милиарда Долара!
С което дават ясен знак за инвеститорите, за КРАТКОСРОЧНИТЕ облигации издадени от тях!

П.П. Русия е заявила готовност, да закупи Облигации за още 20 Милиарда!
 Явно има още няколко сметки, за конфискация!

Всяка прилика с Действителни лица, е напълно случайна!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...