събота, 3 май 2014 г.

Отворено писмо до Президент Плевналиев

Отворено писмо до Президента Плевналиев!

Господин Президент Вие като държавник, който цени Човека и живота, защоднес Ви няма?
Къде е Вашата адекватна реакция, за случилото се в Одеса? Това ли е Вашата позиция, мълчание - заровена глава в пясъка, така де главата под земята, очите не виждат, няма реакция.
Все пак не забравяйте, когато главата е заровена, в пясъка поза Щраус ( имам в предвид птицата, не композитора )  , тогава натечение остават други части от човешката анатомия...

Та сега Вие като Президент на Република България, ще излезете ли с адекватна реакция, за случилото се в Одеса?

Или ще бъдете Щрауса, който предоставя анатомичен орган на показ, а и за употреба?

Има и още един вариант, за който даже не ми се мисли, да вземете Соломон Паси, понеже тоу си пада по Селфи манията и лично да прескочите до Одеса, така де да си направите едно до труповете на хората, запалени живи, от другите хора чиито интереси Вие лично пропогандирате, защитавате и прокарвате в България?

http://odessa.comments.ua/news/2014/05/02/180011.html
Хората които ПреЦидента Плевналиев защитава и мисли за европейци, днес са запялили Българският културен център, по починана кметицата в Розово, там се борят за чиста арийска нация. Господин Президент моля влезте си в длъжност!
Днес Десен сектор са убили и ранили, неопределен брой невъоръжени хора, в село Андреевка... Господин Прецидент отново ли че изкажете съболезнования на Турчинов, дал заповед за етническото прочистване... ? Апропо господин Плевналиев вече не е моят Президент, не можеда говори от името на всички българи!

Та господин ПреЦидент кажете си Вие, Президент ли сте, Щраус или просто Лобист на чужди интереси?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Колекция от филми с Луи дьо Фюнес

Ще Ви предложа една колекция, на един любим за мен актьор! Това е незабравимия за мен Луи дьо Фюнес. Една голяма част от младото покол...